城市:
成考系统:

关注公众号

服务时间08:00-24:00

微信公众号

考生交流群

免费课程/题库

微信扫一扫

关闭
所在位置:阜阳成考网 > 试题题库 > 高起专 > 2022年阜阳成人高考高起点英语基础试题及答案(9)

2022年阜阳成人高考高起点英语基础试题及答案(9)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2021-12-07 14:27:53 来源: 其它
作者:尹老师
阜阳成人高考网分享:2022年阜阳成考相关复习资料。

Vocabulary and Structure (40 points)

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11. Which is ______ country, the United States or Canada?

A. a larger B. larger C. the larger D. the largest

12. The silk feels ________.

A. soft B. softly C. softness D. softy

13. Two nuclear power stations _______ in the past ten years.

A. are built B. have been built C. would be built D. are building

14. They kept on ______ till they got to the foot of the hill.

A. to run B. running C. runing D. run

15. There is much work to do, _______?

A. isn‘t it B. is there C. isn’t there D. is it

16. _______ as he is, he can‘t understand the English film.

A. A student of English B. Though a student of English

C. Student of English D. Being a student of English

17. The old in the country _______ taken good care of.

A. have B. has C. is D. are

18. Not a single mistake _______ in the test.

A. he made B. did he make C. he has made D. made he

19. ______ my surprise, I got a high grade in this test.

A. For B. To C. To be D. On

20. She never agree _______ you, did she?

A. to B. with C. in D. at

21. Would you mind _______ a photo of you?

A. me take B. to take C. my taking D. me to take

22. The lady treats the boy well as if he ______ her own son.

A. is B. was C. were D. would be

23. _______ round the city, we were impressed by the city‘s new look.

A. Taken B. Taking C. To be taken D. Being taken

24. He had a pain _______ his back.

A. on B. with C. in D. onto

25. The city _______ I was born is on the new railway line.

A. which B. that C. on which D. where

26. I had _______ that I would always remember it.

A. so a good experience B. such a good experience

C. so good an experience D. such good an experience

27. ______ give us help is welcome.

A. Who ever B. Whoever C. No matter who D. Those who

28. After running for nearly half an hour, I was ________.

A. out of place B. out of control C. out of breath D. out of practice

29. The mother told the little boy to do all the things _______.

A. on himself B. on his own C. to himself D. by own

30. You had better _______ a jacket, because it is cold outside.

A. take on B. to take on C. put on D. to put on

31. If you will do that, please take me into ________.

A. think B. thinking C. thought D. account

32. My pen has _______ ink.

A. run out of B. a few C. run away D. no little

33. There are, of course, bad teachers as well as ________.

A. good one B. some good C. good ones D. those good

34. “______ haste, the less speed” is good advice he often gives us.

A. More B. The more C. The morer D. Morer

35. You do look _______. You are not at all like a person who has been ill in bed for years.

A. good B. well C. sad D. disappointed

36. Some people like to eat apples. But some prefer bananas _______ apples.

A. to B. for C. with D. against

37. I _______ here two years ago.

A. moved to B. have moved C. have moved to D. moved

38. He is _______ strong a man ________ he can lift ten stones like this one.

A. such…so B. so…that C. such a …that D. so a …for

39. It _______ they who lent me the television.

A. was B. is C. were D. are

40. A famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, “______ man is really happy without a hobby.”

A. Not B. Without C. No D. None

41. Television broadcasts are ________ to an area that is within sight of the sending station of its relay.

A. prohibited B. bounded C. limited D. restricted

42. Many things ________ impossible in the past are common today.

A. to consider B. being considered C. considering D. considered

43. My parents wanted _______ me.

A. make a scientist B. to make a scientist

C. make a scientist of D. to make a scientist of

44. He has a bad habit of ________ others when they are speaking.

A. involving B. investigating C. interfering D. interrupting

45. I like that new watch very much, but I can‘t ________it.

A. cost B. offer C. pay D. spend

46. Tom arrived at the office and discovered that he had _______ his door key.

A. lent B. borrowed C. lost D. no

47. The beautiful scene left a deep _______ on the foreign visitors.

A. thought B. idea C. thinking D. impression

48. The room is a little small; _______ it is so hot.

A. in addition B. in addition to C. additional D. adding

49. I wish I ______ her address yesterday.

A. know B. had known C. would known D. knew

50. It ______ yesterday. The ground is still wet now.

A. must have rained B. was raining C. rained D. had rained

参考答案:

11.C 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.D

18.B 19.B 20.B 21.C 22.C 23.A 24.C

25.D 26.B 27.B 28.C 29.B 30.C 31.D

32.A 33.C 34.B 35.B 36.A 37.D 38.B

39.A 40.C 41.C 42.D 43.D 44.D 45.B

46.C 47.D 48.A 49.B 50.A

成考倒计时

180

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 其它
本文关键词: 阜阳成人高考   高起点英语  
本文地址:http://www.fytea.cn/show-625-2252-1.html

阜阳成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2022年阜阳成人高考高起点英语基础试题及答案(8)

下一篇:2022年阜阳成人高考高起点英语基础试题及答案(10)

课程相关图片

2022年成考VIP班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2022年安徽成人高考高起点理化2考前分析 周老师 36课时 查看详情
2022年安徽阜阳成人高考高起点理化1考前分析 周老师 36课时 查看详情
2022年安徽阜阳成人高考高起点史地2考前分析 马老师 36课时 查看详情
2022年安徽阜阳成人高考高起点史地1考前分析 马老师 36课时 查看详情
2022年安徽阜阳成人高考高起点数学考前分析 36课时 查看详情
2022年安徽阜阳成人高考高起点英语考前分析 Evelyn 36课时 查看详情
2022年安徽阜阳成人高考高起点语文考前分析 孙老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本(文史类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(法学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
高起专VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(农学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

阜阳成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

阜阳成人高考提升便捷服务

【2023年阜阳成考考试】

距2023阜阳成考考试时间:预计

10/23/2023

阜阳成考报名入口 阜阳成考综合查询

【请各位提前备考】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

阜阳考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名入口

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部

关闭